Skip to content

Scriptiebegeleiding Maastricht

Heb jij hulp nodig bij je scriptie en woon jij in Maastricht of omgeving (Zuid-Limburg)? Bij ons is het mogelijk om op locatie in Maastricht scriptiebegeleiding te krijgen. We hebben in Maastricht meerdere begeleiders (waaronder een begeleider met een achtergrond in sociale studies, SPSS, kwalitatief onderzoek en business studies), waardoor er altijd verschillende mogelijkheden zijn om af te spreken. Als je het fijn vindt kan dit soms ook op locatie bij jou op de onderwijsinstelling bijvoorbeeld. Veel studenten combineren onze scriptiehulp op locatie ook met online scriptiehulp. Scriptiehulp op locatie is vooral prettig wanneer je erg vastloopt met je scriptie, writers block/ faalangst/ perfectionisme/ scriptiestress ervaart of analyses samen wil uitvoeren. Je kunt zelf bepalen of je een paar uur begeleiding wil of juist hulp bij het hele scriptieproces.

Wij geven sinds 2011 scriptiebegeleiding in Maastricht (en Heerlen), waarbij we onszelf onderscheiden op de volgende aspecten:

Bij ons zit je altijd goed, Topscriptie heeft 5 awards als beste scriptiebureau gewonnen ;

Sinds 2011: wij hebben al ruim 6.367 scriptiestudenten succesvol geholpen;

Snel en flexibel;

Een professionele scriptiebegeleider die goed bij jouw scriptie past;

Onze scriptiebegeleiders kunnen jou helpen daar waar nodig, bij de start van je scriptie en plan van aanpak, theorie, resultaten (kwalitatieve en kwantitatieve), conclusie, discussie en aanbevelingen. Tevens begeleiden we ook studenten die een herkansing hebben. We begeleiden in Maastricht studenten van de Universiteit van Maastricht (Maastricht University, UM), Maastricht School of Management (MSM), Hogeschool Zuyd, De Transnationale Universiteit Limburg, Hogeschool Notenboom en andere instellingen (o.a. afstandsonderwijs) zoals de NCOI, LOI en NTI. 

Scriptiebegeleiding Maastricht

Wil jij graag scriptiebegeleiding op locatie in Maastricht of omgeving?

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

4.8
powered by Google
js_loader
💬 Hulp nodig?