Skip to content

Kim Lemmen

Scriptiebegeleider Kim Lemmen

Kim Lemmen

 

Kim begeleidt met veel enthousiasme hbo- en wo-studenten van verschillende disciplines bij hun scriptie. Kim heeft antropologie en ontwikkelingsstudies gestudeerd en is afgestudeerd als socioloog. Daarnaast heeft zij opleidings- en onderwijswetenschappen gevolgd en aanvullend de lerarenopleiding voltooid (specialisatie: maatschappijwetenschappen en filosofie). Kim heeft ervaring met het begeleiden van studenten in de richting sociale wetenschappen en in aanverwante richtingen (denk aan: SPH, MWD, CMV, onderwijskunde, opleidingskunde, management education, de Pabo en de lerarenopleiding). Uiteraard kan Kim jou ook buiten deze richtingen snel de goede richting geven. Kim kan zich verschillende onderwerpen snel eigen maken. Zo kan zij jou optimaal helpen bij de opzet van je plan van aanpak, de structuur van je scriptie, de analyse van je data en het schrijven van je literatuurstudie, conclusie en het voorbereiden van je verdediging en presentatie. Zij biedt daarnaast inhoudelijke diepgang en helpt je graag bij de afronding van je scriptie.

Ik werk graag samen met jou stap-voor-stap naar je doel toe. Na een kennismakingsgesprek, maken we samen een planning. Vervolgens delen we iedere fase van je scriptie op in behapbare stukken, zodat je niet overladen wordt met informatie en gaan we aan de slag met de eerste stap. Tijdens het werken aan een stap, kun je me ook altijd tussendoor bereiken voor vragen of een uitgebreid gesprek. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je hulp nodig hebt. Uiteraard houd ik op de achtergrond bij of je op schema zit. Zo heb je in no time je afstudeerfase afgerond. Je kunt voor scriptiehulp terecht in Eindhoven en omgeving (zoals Venlo) en uiteraard ook (in combinatie met) online hulp.

¨Het is prachtig om te zien hoe studenten stap-voor-stap hun doel bereiken. Keer op keer zie ik dat een zware hindernis verandert in een succesvol behaalde mijlpaal. Soms is het net dat steuntje in de rug dat die verandering realiseert. Ik help studenten dan ook met plezier op weg om samen een mooi resultaat voor hun scriptie te behalen.¨

💬 Hulp nodig?